Frank & Nils

Da er det bare å glede seg for til lørdag 9. Februar kl 20.00 starter årets blues sesong på Baronen Pizza på Seiersten i Drøbak.

Da er vi så heldige å få besøk av Frank Kvinge og Nils Witzøe. + overaskelser.

Frank Kvinge og Nils Witzøe har samarbeidet til og fra siste 3 år, og har spilt litt lokalt i Frogn og omegn. Stilart er blues med Frank på forskjellige gitarer akustisk og elektrisk og Nils på munnspill og vokal. Låt utvalget er lett blandet tema over bluesens varianter av 12 taktere basert på gamle klassikere med innslag av egenproduksert låter fra Nils. For de som er nysgjerrige på hva Frank står for så finnes det innslag på youtube og tekst under fra WIkipedia, og Frank holder gitar leksjoner i Drøbak og Oslo, samt spiller med flere kjente artister og har deltatt som gitarist på opera arrangementene på Oscarsborg, og har hatt flere konserter i Drøbalpå blant annet Ost & Vinstua, Hos Hanna mm. Nils har spilt til og fra i forskjellige band sammenhenger i Frogn og omegn siste 20 år for det meste med Extra Jimmies.

Til dere som ikke kjenner Frank så følger litt fakta opplysninger her:
Satt som 10-12 åring og spilte blues på gutterommet. som 14åring tok jeg kontakt med vestlandets store bluesmusiker /gitarist Oddvar "Sol" Solheim (blaa. vinner av Blueskappleik på Notodden) Vi ble sittende i flere år hver uke og spille Blues i stua til Sol. I en alder av 22 hadde jeg mitt eget R&B Jazzband i Chicago med blaa. rytmeseksjonen til Stevie Wonder. Spilte derettr ca 1500 Blues og R&B jobber i 12 år i Chicago på alle bluesklubbene og stadiums, med musikere fra "Muddy Waters, Willie Dixon og Buddy Guy. spilte ca 400 spillejobber med "Son Seals" Har spilt med Blues Brothers på Soldier Field foran 65 000 puplikum. Flyttet tilbake til Norge i 2002, begynte da og sammarbeide med Jan Erik Kongshaug og Rainbow studio som har vært del i mine 4-5 CDer som jeg har laget siden, de har alle fått terningkast 5 av landets aviser. Var på turne i sommer i USA og Italia Solo og med sangerinnen "Synøve Rognlien" Musikken min høres ofte i Radio og TV.

Kos dere på lørdag :)