Bluescruise lørdag 31. august

Årets siste bluescruise står for tur, og det blir ett spennende cruise som er hel lokalt med Dr.Øbak og Frank Kvinge på gitar og Nils witzøe på munnspill som solister. Dette er ett prosjekt kun for bluescruiset så gå ikke glipp av den enestående muligheten dere har nå.

Cruiset seiler lørdag 31 august kl 19-22

Billettene er lagt ut på Krambua og koster kun 250,- for medlemmer og 300,- for ikke medlemmer.

Frank Kvinge:
Er vel landets mest ukjente bluesmusiker. Satt som 10-12 åring og spilte blues på gutterommet. som 14åring tok han kontakt med vestlandets store bluesmusiker /gitarist Oddvar "Sol" Solheim (blaa. vinner av Blueskappleik på Notodden) De ble sittende i flere år hver uke og spille Blues i stua til Sol. I en alder av 22 hadde han mitt eget R&B Jazzband i Chicago med blaa. rytmeseksjonen til Stevie Wonder. Spilte derettr ca 1500 Blues og R&B jobber i 12 år i Chicago på alle bluesklubbene og stadiums, med musikere fra "Muddy Waters, Willie Dixon og Buddy Guy. spilte ca 400 spillejobber med "Son Seals" Har spilt med Blues Brothers på Soldier Field foran 65 000 puplikum. Flyttet tilbake til Norge i 2002, begynte da og samarbeide med Jan Erik Kongshaug og Rainbow studio som har vært del i hans 4-5 CDer som han har laget siden, de har alle fått terningkast 5 av landets aviser. Var på turne i sommer i USA og Italia Solo og med sangerinnen "Synøve Rognlien" Musikken hans høres ofte i Radio og TV

Nils Witzø:
har spilt til og fra i forskjellige band sammenhenger i Frogn og omegn siste 20 år for det meste med Extra Jimmies.

Dr.Øbak:
Dr. Øbak ble dannet 2001 i Drøbak. Først som et instrumentalt band, senere også med vokalist. Reportaret spenner seg fra viser, pop, jazz, jazzrock, «Rødvins Pop» (eget stoff). Dr. Øbak har medvirket som orkester for diverse kor, vise kvelder og revyer. solistkonsert med sangelever fra Kulturskolen. Vi har hatt egne konserter, spilt på private fester, St. Hans feiring i Badeparken for inntil to års siden. Nå utvider vi sjangerlista vår med blues. Dr. Øbak består av: Tine Korsmo, Sang (i permisjon), Olav Norsjø Lund, Tangentinstrumenter, Haavard Funjem, Gitar, Odd Grønvold, Bass og Christian Hole, Trommer.